ATTENTION!!!

Please respect the blog owner by not copying or quoting the blog's content without owner's permission.

You can quote any of the content, but:
1. You ask for the owner's permission (contact me here)
2. You put the direct link to this blog or to the specific post you quote.

Thank you.

Protected by Copyscape Unique Content Checker

Monday, January 3, 2011

Goodbye 2010, Hello 2011!

First posting in 2011!

HAPPY NEW YEAR!
(Maaf postingnya telat, modem internet saya nggak berfungsi (belum dibayar) jadi selama liburan nggak bisa online internet di laptop.)

Goodbye, 2010... Hello, 2011!

Talking about we're leaving 2010... I don't have any good memories in that year except THIS ONE! I never forget it, NEVER! xD

Oke, sebenarnya tahun 2010 bagi saya nggak buruk-buruk amat. Mungkin saya yang kurang menikmatinya. I will recap some good and bad memories that happened in 2010 and I hope it will not happen in 2011!

1. January 25th 2010 - I LOST MY FLASH DISK!
Saya nangis terus selama seminggu. Nggak kebayang sedihnya kayak apaan. You know, it's like you were saving money for something but then it's gone! I'm sure you would cry like me :'(

2. April 12th 2010 - Never felt so embarrassed and sad in the same time
Ya, saya malu. Sedih. Kesal. Bla bla bla. Damn... Tapi nggak dimasukin ke hati lah. Dua hari aja udah lupa. Ngapain mikirin yang itu-itu aja, iya nggak?

3. 2009-2010 - Turning my class into a cinema
X-9's favorite time is when teachers don't come to class! Yeah, kita (dengan tidak memikirkan konsekuensi ke depan) menonton film di kelas! Pokoknya, horor adalah tontonan wajib!

4. June-July 2010 - 2010 FIFA World Cup & Final
Best time! Bagi orang yang nggak gila bola sekalipun, World Cup menjadi tontonan wajib malem-malem, atau sekedar buat cuci mata ngeliatin pemain yang ganteng-ganteng. Tapi... saya kecewa karena Belanda kalah :(

5. July 22nd 2010 - Jason Mraz answered me!
Maybe it's the BEST memory I've ever had. My favorite singer answered my question on his live chat! It was the first time I join the live chat! Love ya Jason! xD

6. August 2010 - I remembered about my childhood... Telenovela!
Yes, I love telenovela, especially Amigos X Siempre. Saya sangat, sangat berharap semua telenovela favorit saya ditayangin ulang di televisi. Amin!

7. November-Decenber 2010 - I became a Hindi movies freak!
Ya... Ini semua gara-gara 3 Idiots. Film itu kebangetan bagusnya, saya jadi nggak berhenti-berhenti nonton (I watch this movie 6 times!) dan akhirnya jadi pecinta film India. Telenovela... and then Hindi? What happened with my head? Hahaha, freak.

8. December 26th and 29th 2010 - AFF Suzuki Final
I know. Congratulations for Malaysia! Indonesia played good, but Malaysia deserved it. Saya baru merasakan semangat ya pas AFF kemarin. Benar-benar bangga menjadi warga Indonesia... dalam hal sepakbola pun bisa kompak! You know, Indonesia WON in the 2nd Leg Final AFF Suzuki in Gelora Bung Karno Stadium but DIDN'T WIN THE TROPHY. So, my posting titled "Garuda Belum Kalah" was true right?

Saya sempet lihat tweets-nya Bambang Pamungkas (Vice captain of Timnas Indonesia):



Dan tweet-nya Irfan Bachdim (pemain naturalisasi yang bakal nyaingin selebriti Indonesia):

Tegar sekali, kawan... Saya jadi tenang meninggalkan 2010 karena tweets dari pemain-pemain Timnas Indonesia. Mudah-mudahan persatuan Indonesia bisa berlanjut sampai kapanpun ya (nggak cuma pas sepakbola doang)!!!

And I hope 2011 will be a good year for me. I want to make my dreams come true this year... I want to make my parents proud...

Don't look back on yesterday! :)

No comments:

Post a Comment

Tell me what do you think about this posting. Anything! Good or bad, I'm ready to receive it.