ATTENTION!!!

Please respect the blog owner by not copying or quoting the blog's content without owner's permission.

You can quote any of the content, but:
1. You ask for the owner's permission (contact me here)
2. You put the direct link to this blog or to the specific post you quote.

Thank you.

Protected by Copyscape Unique Content Checker

Saturday, November 24, 2012

Happy 4th Birthday, Geek In The Green!

4th anniversary...



Selalu saja telat. Saya lihat posting tentang ulang tahun ke 3 GITG tahun lalu, ternyata di-post pada tanggal 24 November, seperti sekarang. Padahal, saya bukan anak kelas 3 SMA lagi (that was the reason why I posted the 3rd birthday post in November 24th) yang harus belajar sana-sini. Saya sudah kuliah, dan ternyata... *jengjeng* tugasnya lebih banyak--banyaaaaakkkk--dari saat masih SMA. Jadi, begitulah alasan kenapa saya telat (lagi) ngucapin selamat ultah buat blog tersayang :*

Mungkin makin lama isi blog ini semakin nggak jelas. Sudah jarang ngeblog, sekalinya ngeblog, posting tentang hal yang nggak penting lagi. Kasihan banget GITG :(

Apa ya hal spesial yang terjadi pada tanggal 23 November 2012? Nggak ada sih, palingan nonton bareng sama temen-temen kost. Filmnya nggak nanggung-nanggung, Ladda Land--salah satu film horor Thailand yang waktu pertama kali saya tonton (pas lebaran 2011!) saya teriak-teriak, tapi waktu nonton kedua kalinya, saya sadar betapa bodohnya saya karena film itu sama sekali nggak serem, cuma ngagetin doang -_-

Tumben yaa gambarnya nggak warna hijau? Iya dong, soalnya waktu tanggal 23 November saya lagi pakai baju merah dan lagi demen banget sama lagunya Mbak Taylor Swift yang Red :D

Oh, and 4 is my favorite number, just so you know :)
Ok, this one is green because I just can't post GITG's birthday without the color green in it :/

Happy birthday, dude! Enjoy the loneliness I give you :')

Friday, November 9, 2012

Undeniably Undeniable Feeling


"Make sure you tell the people you love that you love them. Loudly and often. You never know when it might be too late."
- Tom Hiddleston (from his twitter status)


Jleb.

I'm having an undeniably undeniable feeling right now. I guess you know what feeling it is.
The four-letter word. (or five in Indonesian)


"Your love's a permanent distraction, a perfect interaction, a feeling so extreme. I lost my appetite to eat, and I barely get to sleep cause you're even in my dreams."
- Hope (from the song "Love Love Love" feat. Jason Mraz)